Przykładowe menu

  • Rozwiń element
    Poniedziałek - 2 posiłki
    • Pieczona EKO owsianka z owocami oraz domowym kremem orzechowo – czekoladowym. Dodatkowo jogurt naturalny z musem truskawkowym.
    • Makaron ryżowy po chińsku z dodatkiem tofu w aromatycznym sosie sezamowym
  • Rozwiń element
    Poniedziałek - 4 posiłki
    • Pieczona EKO owsianka z owocami oraz domowym kremem orzechowo – czekoladowym. Dodatkowo jogurt naturalny z musem truskawkowym.
    • Makaron ryżowy po chińsku z dodatkiem tofu w aromatycznym sosie sezamowym
    • EKO tarta z kuskusem, serem feta, serem pleśniowym oraz szpinakiem
    • Krem z kukurydzy oraz ziemniaków z kurczakiem zagrodowym
  • Rozwiń element
    Wtorek - 2 posiłki
    • EKO orkiszowy chlebek z tasiemkami marynowanej marchwi, sałatą fryzą, papryką, serem mozzarella oraz serem bazyliowym
    • Kopytka buraczane z BIO indykiem sous vide oraz musem szpinakowym z mango
  • Rozwiń element
    Wtorek - 4 posiłki
    • EKO orkiszowy chlebek z tasiemkami marynowanej marchwi, sałatą fryzą, papryką, serem mozzarella oraz serem bazyliowym
    • Kopytka buraczane z BIO indykiem sous vide oraz musem szpinakowym z mango
    • Szarlotka z EKO jabłek z dodatkiem jogurtu naturalnego oraz cynamonu
    • Zupa malezyjska z batatami, mleczkiem kokosowym oraz  BIO indykiem
  • Rozwiń element
    Środa - 2 posiłki
    • EKO naleśniki orkiszowe w stylu kokosowym z papają, granadillą oraz liofilizowaną borówką
    • EKO krem z pomidorów z pełnoziarnistym ryżem oraz kulkami mozzarelli
  • Rozwiń element
    Środa - 4 posiłki
    • EKO naleśniki orkiszowe w stylu kokosowym z papają, granadillą oraz liofilizowaną borówką
    • EKO krem z pomidorów z pełnoziarnistym ryżem oraz kulkami mozzarelli
    • EKO bagietka o niskim indeksie glikemicznym z mozzarellą oraz salsą pomidorową
    • Sałatka z dzikim ryżem, cieciorką, szpinakiem, boczniakiem, pieczonym tofu, pulpą mango oraz sosem orzechowym
  • Rozwiń element
    Czwartek - 2 posiłki
    • EKO tapioka kakaowa z domową BIO granolą, owocami oraz domowym masłem orzechowym
    • EKO pierś z kaczki z sosem pomarańczowo – tymiankowym, batatami, suszonymi jabłkami oraz karmelizowanymi buraczkami
  • Rozwiń element
    Czwartek - 4 posiłki
    • EKO tapioka kakaowa z domową BIO granolą, owocami oraz domowym masłem orzechowym
    • EKO pierś z kaczki z sosem pomarańczowo – tymiankowym, batatami, suszonymi jabłkami oraz karmelizowanymi buraczkami
    • Ciasto bezglutenowe z BIO marchewką oraz polewą jogurtową
    • Krem z pieczonego buraka i malin z dodatkiem żytnich grzanek, serem ricotta oraz momozzarellą
  • Rozwiń element
    Piątek - 2 posiłki
    • BIO chlebek bananowo – owsiany w sosie capuccino z kiwi, migdałami oraz domową pastą orzechową
    • Makaron z dodatkiem szpinaku,krewetkami tygrysimi, marynowaną BIO marchwią i sosem na bazie mleczka kokosowego
  • Rozwiń element
    Piątek - 4 posiłki
    • BIO chlebek bananowo – owsiany w sosie capuccino z kiwi, migdałami oraz domową pastą orzechową
    • Makaron z dodatkiem szpinaku,krewetkami tygrysimi, marynowaną BIO marchwią i sosem na bazie mleczka kokosowego
    • Pieczywo o niskim indeksie glikemicznym z serem kozim, serem bazyliowym, musem paprykowym oraz ananasem i kiwi
    • EKO tapioka z mlekiem migdałowym, musem malinowym, owocami oraz gorzką czekoladą
nazdrrowje logo